POZE CU MOTOARE PENTRU VOI...
Optimizare dupa: poze motoare : poze cu motoare : foto cu motoare : wallpaper motoare : imagini cu motoare
Catalog firme      Jocuri online      Poze vedete      Jocuri cu masini      Jocuri cu bataie      Jocuri online      Jocuri      Linkuri

Poze pe categorii:

   • Poze haioase

   • Poze vedete

   • Poze sexy

   • Poze femei

   • Poze cu peisaje

   • Poze cu animale

   • Poze masini

   • Poze motoare

   • Poze download

   • Poze avatar

Alte poze:

Yamaha Super-sport - YZF-R1

YZF-R1 a uimit motociclistii pasionati de sportive inca din 1998, fiind acum o legenda a lumii cu motoare. R1 este destinata pilotilor care stiu cu adevarat ceea ce vor, indiferent daca sunt pe sosea sau pe pista de concurs, pilotilor care stiu ca performanta īn motoare īnseamna mai mult decāt o lista de specificatii.

Arta Ingineriei, conceptul folosit de Yamaha pentru a fi īn permanenta īn top, este mai mult decāt o multime de simple numere, deoarece inginerii de la Yamaha īnteleg importanta simturilor īn timpul mersului, importanta īncrederii īn motoare si creaza masini care pot scoate totul de la pilot de fiecare data, īndemnāndu-l sa īncerce mai mult.

Inginerii de la Yamaha folosesc experienta din MotoGP pentru a aduce īmbunatatiri permanente, rafinānd ADN-ul astfel īncāt noile tehnologii folosite sa permita exploatarea la maxim a resurselor unui Poze motor.

Noul R1 model 2007 este foloseste componente electronice de ultima generatie - YCC-T (Yamaha Chip Controlled - Throttle) care controleaza electronic acceleratia si YCC-I (Yamaha Chip Controlled - Intake) pentru controlul electronic al admisiei de aer - pentru a creste performantele si a creste interactiunea om-motor si a aduce raspunsul motorului la un nivel de finete nemaiāntālnit pāna acum.

Combinānd aceste tehnologii de ultima ora cu motor cu 16 supape, un nou cadru Deltabox si noile carene veti īntelege de ce inginerii de la Yamaha cred ca modelul R1 2007 va fi unul de referinta īn lumea performantei motoarelor.

INAPOI LA POZE MOTOARE

  Poze motoare este o sectiune speciala a acestui site fiind prezentate poze ale unor modele mult dorite de multi inraiti ai acestui domeniu. Pozele sunt facute profesional imbinand jocuri de culori bine alese. Aceste poze pot fii downloadate la marime 1024X768 si puse ca wallpaper pe desktop-ul dumneavoastra. Pe langa acest director web cu poze motoare va invitam sa vedeti si sectiunea de POZE MASINI.
  Asa cum multi au numit aceste motoare, cavou pe 2 roti ,pasiunea oamenilor pentru motoare este la fel de mortala. Am creat acesta sectiune cu poze in mod special pentru iubitorii de motoare dar nu numai, incercand sa imbin cateva poze sexy cu acele poze cu motoare.

Home      Jocuri pentru copii      Jocuri barbie      Jocuri cu masini      Jocuri cu bataie      Jocuri online      Jocuri