POZE CU MOTOARE PENTRU VOI...
Optimizare dupa: poze motoare : poze cu motoare : foto cu motoare : wallpaper motoare : imagini cu motoare
Catalog firme      Jocuri online      Poze vedete      Jocuri cu masini      Jocuri cu bataie      Jocuri online      Jocuri      Linkuri

Poze pe categorii:

   • Poze haioase

   • Poze vedete

   • Poze sexy

   • Poze femei

   • Poze cu peisaje

   • Poze cu animale

   • Poze masini

   • Poze motoare

   • Poze download

   • Poze avatar

Alte poze:

Yamaha Sport Roadster - MT-01

Minimal ... maximal ...

Minimal ... maximal ... Motoarele MT-01 pare a fi un conglomerat de contradictii, ceva ce n-ati mai vazut pāna acum: un motor racit cu aer de 1670 cmc, V-twin, care trage ca o motocicleta sport. MT-01 este o motocicleta revolutionara, cu un caracter ce dezlantuie cuplul maxim la 3750 rpm - acolo unde multe motoare sunt īnca adormite. Aceasta este si ideea acestui motor gigantic: livrarea de putere chiar īn momentul rotirii mansonului acceleratiei.

Acest motor cu o cursa uriasa este montat pe un cadrul de aluminiu derivat din clasa super-sportivelor, o bascula provenita de la R1, furca inversata de 43 mm si etriere radiale cu un design unic. MT-01 ruleaza ca nimic altceva pe pamānt.

Cum a fost creat MT-01

Poveste īncepe in 1999 cānd Yamaha a dezvaluit prima data conceptul radical numit MT-01 la Salonul Moto de la Tokyo. Conceptul a atras atentia, ca orice model prototip. Cel mai mare interes l-au avut motociclistii cu experienta care au apreciat performantele extraordinare ale noului motor gigantic V-twin.

Departe de a fi rezultatul unor studii de piata, MT-01 este creatia inginerilor care au dorit sa construiasca ceva diferit, asa s-a nascut aceast motor care a aprins imaginatia motociclistilor.

Va asteptam la Motoland sa va convingeti.

INAPOI LA POZE MOTOARE

  Poze motoare este o sectiune speciala a acestui site fiind prezentate poze ale unor modele mult dorite de multi inraiti ai acestui domeniu. Pozele sunt facute profesional imbinand jocuri de culori bine alese. Aceste poze pot fii downloadate la marime 1024X768 si puse ca wallpaper pe desktop-ul dumneavoastra. Pe langa acest director web cu poze motoare va invitam sa vedeti si sectiunea de POZE MASINI.
  Asa cum multi au numit aceste motoare, cavou pe 2 roti ,pasiunea oamenilor pentru motoare este la fel de mortala. Am creat acesta sectiune cu poze in mod special pentru iubitorii de motoare dar nu numai, incercand sa imbin cateva poze sexy cu acele poze cu motoare.

Home      Jocuri pentru copii      Jocuri barbie      Jocuri cu masini      Jocuri cu bataie      Jocuri online      Jocuri